Sanitarne pregrade

Sanitarne pregrade predstavljaju jednostavna, moderna i funkcionalna rešenja za organizaciju toaletnih prostora, svlačionica, garderoba i drugih vrsta prostora sa sličnim potrebama i namenama. Osnovnu odliku sanitarnih pregrada predstavlja izuzetno jednostavna i brza montaža i demontaža.

Zbog svojih karakteristika najkvalitetniji materijal za izradu sanitarnih pregrada su HPL compact ploče.  Sanitarne pregrade od HPL compact ploča izrađujumo od ploča debljine 13 mm sa  visokokvalitetnim Španskim okovom. Odabir odgovarajućih HPL compact ploča moguće je izvršiti u različitim bojama i dezenima.

sanitarne pregrade
sanitarne pregrade
sanitarne pregrade
sanitarne pregrade

Nudimo Vam

Sanitarne kabine, toaletne kabine i tuš kabine pisoar pregrade svlačionice modularni ormari za odeću, (ormarići za bazen, sefovi, ormarići na radnom mestu …), klupe za presvlačenje i garderobe sa visećim šinama, školske ormariće i klupe.

skolski ormarići

Naše prednosti

Neprestano težimo da svoj portfelj proširimo novim proizvodima. Imamo odgovarajuće znanje i iskustvo. Imamo sopstvene instalacione timove, savršeno obučene, opremljene najsavremenom opremom za obradu i ugradnju materijala i sve to po konkurentnim cenama.

CNC obrada

Posedujuemo CNC mašinu 2x4m na kojoj sami obradjujemo Hpl compact ploče tako da materijal ima zaobljene krajeve i obrađene ivice, zbog lakšeg održavanja i bezbednosti korisnika.

CNC ExalTech

Sa nama budite iznad proseka.

Kontakt
Mi slušamo šta imate da nam kažete.