Kuhinjski elementi od Hpl compacta

Kuhinja je savršeno mesto za upotrebu Hpl compact ploča gde se one uglavnom koriste kao radna površina. Paneli takođe služe i za oblaganje zida za deo koji je povezan sa radnom površinom, zamenjujući klasične keramičke pločice i zadržavajući isti dizajn i istu boju u ovom delu kuhinje. Sa širokom kolekcijom dekora moći ćete da stvorite veoma ugodno i prijatno okruženje za kuvanje.

Bitna stvar u modernoj kuhinji je da ona odlikuje savršenim izgledom, radnim performansama i dnevnom funkcionalnošću. Sve to će vam pružiti Hpl compact ploče koje su otporna na vodu i vrlo otporna na udarce i ogrebotine. Radna površina od Hpl compact ploča je savršeno rešenje za stambenu ili kolektivnu upotrebu bez straha od loma. Debele ili tanke, ravne ili naknadno oblikovane ivice sa inovativnom površinom radne ploče koja svojim antibakterijskim tretmanom na bazi jona srebra koji garantuje higijensku površinu pogodnu za kontakt sa hranom.

Karakteristike Hpl compact ploča

  1. Otporanne na ogrebotine, vodu i vlagu
  2. Otporane na vatru, toplotu i opekotine od cigareta, lako se čisti
  3. Izuzetno izdržljiv, nije lako deformisati
  4. Različite obrade površina
  5. Veliki izbor dekora

Hpl compact ploče su dostupne u više dimenzija i u različitim debljinama.

Najčešće debljine koja se koristi za radne ploče i kuhinjske elemente su 10 ili 12mm

Dostupne su u dimenzija

4100 mm x 1860 mm, 4100 mm x 1300 mm, 2800 mm x 1860 mm i 2800 mm x2040 mm

Najčešće se koriste dimenzije 4100 x 1300mm kao i 2800 x 1860mm jer se one najdostupnije na našem tržištu. Naravno ploče se mogu naručiti i u drugim dimenzijama a prema najboljoj iskorišćenosti tabli ali uz odredjenu minimalnu količinu za nabavku.

Dimenzije 4100 x 1300 mm imaju dobro iskorišćenje prilikom sečenja jer se na našem tržištu ova dimenzija može kupiti presečena na pola po dužini 4100 x 650 mm a kako je neki standard za širinu radne ploče 600 mm jasno je da ukoliko imate dužinu radnog dela kuhinje dužu od 3000 mm da je ova dimenzija idealna za vas. Ukoliko je radni deo kuhinje do 2800 mm koristimo ploču koja je dimenzija 2800 x 1860 mm jer se ona može seći na 3 jednaka dela 2800x630mm. Uslov za kupovinu je 2800 x 630mm pa vam je onda ta dimenzija bolja za kuhinje u kojima imate manju radnu ploču.

Ploča dimenzija 2800 x 2040mm  je pogodna kada imate veći radni deo koji se uglavnom u tom slučaju nalazi u središtu kuhinje. Te ploče se mogu seći na pola 2800 x 1020 mm

U nastavku je slika gde je radni deo smešten u središte kuhinje.

Kronospan Hpl compact ploče imaju najveći izbor dekora za radne ploče i kuhinjske elemente po veoma pristupačnim cenama. Kronospan compact paneli se takođe proizvode u raznim dekorima. U liniji proizvoda Kronospan Interior kao i Kronospan slim line postoji više od 100 različitih dekora, uključujući dekore u boji, drvene ili kamene dekore, metalik, autentične ili čak pojedinačne dekore, proizvedene na zahtev.

Kronospan slim line kolekciju za radne ploče možete pogledati ovde pdf fajl

Kod nas možete kupiti materijal za radne ploče i kuhinjske elemente a montaža može biti u vašoj ili u našoj režiji.

Kuhinjski elementi od Hpl compacta

Sa nama budite iznad proseka.

Kontakt
Mi slušamo šta imate da nam kažete.