Exal tech - vaš partner na putu do uspeha

Kompanija Exal tech je relativno mlada ali veoma ambiciozna kompanija. Naše poslovanje podelili smo u više sektora pa se tako pored prodaje gradjevinskih i reklamnih materijala naša kompanija bavi i obradom materijala na CNC i Laserskim mašinama kao i njihovom ugradnjom. Ponosni smo na usluge koje pružamo svojim klijentima i stojimo iza svakog proizvoda koji imamo u ponudi. Okruženi smo pametnim i strastvenim ljudima, najboljim alatima i materijalima.
Uverite se i sami zašto smo iznad proseka.
Proizvodi
Inovativno

Jedinstveni i inovativni proizvodi

Moderno

Moderan enterijer i eksterijer

Pouzdano

Iskusan i profesionalan tim

Brzo

Kratak rok realizije projekta

Profesionalan tim

Iskusan i profesionalan tim inžinjera i majstora koji će odgovoriti na svaki vaš zahtev bilo da se radi o exterijeru gde smo specijalizovani za ugradnju ventilisanih fasada ili da se radi o enterijeru gde imamo proizvodnju restoranskih i barskih stolova, pultova, radnih ploča, sanitarnih pregrada kao i drugog modernog nameštaja proizvedenog od Hpl compact ploča.

%
Zadovoljnih klijenata
%
Kvalitet materijala

Moderno - Brzo - Kvalitetno

Sa nama budite iznad proseka

Posvećeni smo stalnom usavršavanju i napredovanju. Imamo iskusne stručnjake na svim radnim pozicijama a novi zahtevi i poslovni izazovi su nešto što nas pokreće i konstatno montiviše da napredujemo.

Kontaktirajte nas

Kontakt
Mi slušamo šta imate da nam kažete.