Prodaja CNC mašina

CNC prodaja mašine

CNC tehnologija je veoma precizna tehnologija, mogućnosti greške svedene su na minimum i uglavnom su posledica ljudskog faktora ali u mnogo manjem obimu neko kod ručne kontrole mašina. CNC mašine omogućuju veliku preciznost izrade i obrade, kao i standardizovanost kvaliteta. Razlike koje se mogu uočiti među proizvodima su male i uglavnom nastaju zbog trošenja alata i delova mašine.

CNC mašine su isplative i brzo vraćaju uloženi novac.

One mogu biti u pogonu 24 h dnevno, 365 dana u godini uz povremeno isključivanje radi održavanja. Na ovaj način značajno se smanjuju troškovi proizvodnje.

Zapravo, CNC mašina je najisplativiji radnik koga ćete ikad imati. Takođe, jedna osoba može nadgledati više CNC mašina što takođe utiče na smanjenje ukupnih troškova.

CNC mašine

CNC mašine cena

Cene cnc rutera se kreću se od nekoliko hiljada do nekoliko desetina ili čak stotina hiljada eura, što zavisi od njene kompleksnosti, performansi, dodatne opreme i naravno proizvođača.

Kompanija Exal tech doo je uvoznik visokokvalitetnih CNC mašina iz Kine a ono što odlikuje naše mašine i što ih izdvaja u odnosu na konkurentne mašine na našem tržištu je odličan kvalitet po veoma povoljnim cenama sa profesionalnom uslugom servisa i logistike.

Pošaljite nam upit kako bismo pronašli mašinu pravu mašinu za vas.

Sa nama budite iznad proseka.

Kontakt
Mi slušamo šta imate da nam kažete.